فیلم برداری هوایی با کیفیت ۴K می تواند موارد مصرف متعددی داشته باشد و بسیاری به دنبال دستیابی به فناوری های دارای این قابلیت هستند.

کمپانی چینی DJI نیز که پیشتر تاریخچه کوتاهی را در مورد آن منتشر کردیم، به خوبی از این نیاز آگاهی دارد و در همین راستا نیز پهپاد جدیدی به نام Phantom 3 Professional را معرفی کرده.

این پرنده بدون سرنشین در واقع مدل به روز رسانی شده ای از درون های (Drone) محبوب سری فانتوم است که یک دوربین ۴K روی محور اصلی پره های آن تعبیه شده است.

در وضعیت ۴K تصاویر دریافتی دوربین این دستگاه نرخی برابر با ۲۴، ۳۰ یا ۶۰ فریم بر ثانیه دارند. این دوربین همچنین می تواند تصاویر را با رزلوشن ۱۰۸۰p و نرخ ۲۴، ۳۰ یا ۶۰ فریم بر ثانیه ضبط کند.

اگر تصاویری با کیفیت کمتر هم می تواند کارتان را راه بیاندازد باید بگوییم که مدل پایین تری از این محصول با نام Phantom 3 Advanced رونمایی شده که دوربینش رزلوشنی برابر با ۱۰۸۰p دارد و می تواند تصاویر را با نرخ های ۲۴، ۳۰ یا ۶۰ فریم بر ثانیه دریافت کند.

حداکثر سرعت هر دوی این مدل ها برابر با ۳۵ مایل بر ساعت اعلام گردیده و اگر نگران حرکت این پرنده های ۴۵۰ گرمی در داخل آپارتمان خود هستید باید بگوییم که طبق اعلام شرکت سازنده، محصول جدید به گونه ای طراحی شده که امکان استفاده از آن در داخل فضاهای در بسته نیز وجود دارد.

این مسأله نیز به لطف نوعی سیستم موقعیت یاب امکان پذیر است که با استفاده از تعدادی دوربین اضافه و فراصوت سطح زیرین پرنده را تشخیص می دهند و این یعنی نیازی نیست که همیشه از فناوری GPS دستگاه استفاده نمایید.

دوربین های این هواپیمای بدون سرنشین هم اندازه یک مدل DSLR معمولی قیمت دارند. مدل پایین تر این دستگاه یعنی Phantom 3 Advanced قیمتی در حدود ۱۰۰۰ دلار دارد و بهای تعیین شد برای نوع پیشرفته تر آن در حدود ۱۲۶۰ دلار اعلام گردیده.

هر دوی این مدل ها علیرغم اختلافی که در رزلوشن تصاویرشان دیده می شود، دارای حسگرهایی با اندازه یکسان هستند و رزولشن تصاویرشان با هم برابری می کند.

دوربین این پهپادها دارای یک حسگر نوع ۱/۲٫۳ اینچی سونی است که در انواع ببین و بگیر با زوم لانگ نیز مورد استفاده قرار می گیرند.

دوربین در نظر گرفته شده برای این دستگاه ها قابلیت های دیگری هم دارد که از آن جمله می توان به عکاسی متعدد از سوژه با تنطیمات مختلف، تایم لپس، و عکسبرداری پیاپی اشاره نمود.

این پرنده ها هر کدام دارای یک درگاه میکرو اس دی بوده که می توان از آن برای ذخیره سازی تصاویر متحرک و ثابت استفاده نمود. همچنین امکانی برای کاربران آنها فراهم شده تا با استفاده از کنترلر و یک اپلیکیشن خاص (ویژه دستگاه های اندرویدی، آیفون یا آیپد)، آنها را کنترل نمایند.

این اپلیکیشن فیلم های ضبط شده توسط درون را به صورت آنی دریافت نموده و علاوه بر این حاوی نقشه، تنظیمات، امکان شبیه ساز پرواز و همچنین گزارشی کامل از شرح همه پروازهایش است.

در کنار این ها تعدادی وضعیت پرواز خودکار یا اتوپایلوت نیز برای این دستگاه ها در نظر گرفته شده که به لطف آنها می توان پرنده های فانتوم را به گونه ای تنظیم کرد که از جای خود بلند شده و پس از طی مسافتی معین به موقعیت ابتدایی خود باز گردند.

باتری ۴۴۸۰ میلی آمپر ساعتی این دستگاه می تواند انرژی مورد نیاز آنها را برای مدت ۲۳ دقیقه تامین کند و با استفاده از کیت توسعه نرم افزاری در نظر گرفته شده برای آن هم می توانید فرامینی را برای دنبال کردن خود یا انجام امور دیگر تعریف نمایید.